Monita Oy

Monita Oy – Ympäristöprojektit Monita on tiedon ammattilainen. Tuotamme ja jaamme ympäristöalan tietoa sitä tarvitseville. Tutkimme yrityksen ympäristöprosessin vahvuudet ja mahdolliset parannuskohteet. Selvitämme organisaatioiden koulutustarpeen ja tarvittaessa koulutamme. Tilauksesta tuotamme kurssisisällöt aina yliopistotasolle saakka, myös virtuaalisesti. Meiltä saa luonnollisesti alaamme liittyviä neuvoja ja toimintaohjeita.

Toimimme Jyväskylästä käsin markkina-alueellamme Suomessa. Konsulttimme ovat toimineet monipuolisesti luonnon-, ympäristö- ja yhteiskunnallisessa tutkimuksessa, yrityskonsultoinnissa ja viranomaistehtävissä. Alamme konsultoinnista meillä on vuosien, ja konsultoinnista yleensä vuosikymmenen kokemus.

Toiminta-ajatuksemme

Ympäristöprojektit Monitan toiminta-ajatuksena on tuottaa, jakaa ja soveltaa tietoa ja osaamista asiakkaan ympäristömyötäisten toimintatapojen kehittämiseksi, uusien käyttöönottamiseksi, toiminnan tehostamiseksi, imagotekijöiden hyödyntämiseksi ja lisäarvon tuottamiseksi asiakkaallemme.

Arvot, missio, visio.